Nous MacBook i MacBook Pro

Ahir a la tarda Apple va presentar la renovació de la seva gamma de portàtils oferint un redisseny total tant del MacBook com del MacBook Pro.

Coincidint amb la renovació, han habilitat un parell de pàgines per poder triar quin portàtil o quin ordinador de sobretaula va millor per cada persona així com una taula comparativa dels 3 portàtils de la marca.

Continua la lectura de Nous MacBook i MacBook Pro

Aire

MacWorldAhir es va celebrar la Keynote del CEO d’Apple on es presentaven les novetats d’aquesta empresa. No he entès mai com és que es fa just passat festes, però és així. Ara fa un any Apple va presentar, entre d’altres coses, l’iPhone. Ahir Apple va presentar 4 novetats:

  1. Time Capsule
  2. Nou software per l’Apple TV
  3. Actualització del firmware per iPhone i iPod Touch
  4. Un nou ultroportàtil anomenat MacBook Air

Continua la lectura de Aire

Quant de temps dura un iPod?

Si vols saber quant de temps li queda al teu iPod, a The iPod Death Clock calculen, a partir del número de sèrie d’aquest i d’unes quantes preguntes quant de temps li queda per jubilar-se i t’hagis de buscar-ne un substitut. Evidentment és una aproximació suposo que basada en el que duren de mitjana els iPods però és curiós.

iPod Deathclock

Tal i com podeu veure, al meu iPod li queda menys d’un any de vida. No se pas quin serà el seu substitut, però en tinc una lleugera idea

Llegit a Applesfera.

iMac

iMacSi, em repeteixo més que l’all. Però és que després de 2 anys amb un Mac mini he decidit actualitzar el meu ordinador. De fet ho vaig decidir el mateix dia que es va presentar el nou iMac. Poques hores després de que es presentés vaig afilar bé la Visa i em vaig decidir a comprar-me un iMac de 20″.

També vaig aprofitar per comprar-me una radio per l’iPod que trobo a faltar-la cada matí quan vaig a la feina amb tren.

Continua la lectura de iMac

iMac

Ahir a la tarda (hora espanyola) Apple va presentar el seu nou disseny de l’iMac, el seu equip de sobretaula tot-en-un. El disseny és espectacular: és molt més fi que el seu predecessor i està dissenyat en alumini i cristall. S’han presentat 4 configuracions d’aquest model, 2 amb la pantalla de 20″ i 2 amb la pantalla de 24″. Els preus oscil·len entre 1.169 € el més senzill fins a 2.159,02 € el de 24″ més complet. El de 24″ ha de ser impressionant, però crec que m’agafaria turticulis amb una pantalla tant gran :P

iMac

Juntament amb la presentació del nou iMac també s’han presentat 2 noves versions del seu teclat (una versió amb cable i una versió inalàmbrica amb un disseny molt fi), han renovat les característiques del mac mini i han presentat les noves versions de l’iLife i iWork.

PD: Ja se que la gran majoria de gent (més del 91%) que em llegeix utilitza windows (vosaltres us ho perdeu ;- ) però això és un bloc personal i resulta que jo utilitzo Mac i per tant parlo de Mac :P

Catalunya Acció Sonora 2007 (CAS’07)

cas.gifEl 27 d’Abri a les 8 del vespre es celebra el CAS’07 al BTM (Barcelona Teatre Musical). Un macroconcert amb la participació d’Els Pets, Obrint Pas i La Troba Kung-fú. Les entrades ja estan a la venda i té un preu de 18€ si es compra de manera anticipada o de 22€ si es compra a taquilla el dia del concert. Aquest macroconcert l’ha organitzat Sobirania i Progrés i conta amb el patrocini de Catalunya Radio i de Vilaweb entre d’altres.

Segons la presentació que hi ha a la mateixa web:

Serà un acte d’autoafirmació nacional i cultural, la celebració d’un macroconcert al BTM, un espai de referència cultural de la ciutat de Barcelona, per tal de repetir un acte multitudinari de la cultura i de la música catalanes, i consolidar-lo en una cita de referència, entre la societat catalana, per difondre i defensar una cultura nacional, de masses, moderna i plena.

Tot i que no m’apassiona molt Obrint Pas, si que em faria gràcia veure en concert a Els Pets i a La Troba Kung-fú.