Hortografia.cat, rètols en “català“

Ahir vaig descobrir Hortografia, un bloc molt nou (va començar el dia 22) on van publicant rètols que van trobant pels Països Catalans amb faltes d’Hortografia ;-)

Reprodueixo part del seu primer post:

[…] Aquest blog està dedicat a les faltes ortogràfiques i gramaticals greus (generalment en català) en general i als estimats rètols de botigues que fan mal d’ulls en particular. Tothom està benvingut a aquest popurri lingüístic. Esperem que us escandalitzeu tant com nosaltres en veure faltes d’ortografia […]

Us animo que entreu i li dongueu una ullada, perquè crec que val la pena seguir-lo. Com no podia ser menys, també podeu seguir-lo per twitter a @hortografiacat.

miLLoringlix, nanolliçons d’anglès per catalanoparlants

miLLoringlix és un bloc on es fan petites lliçons d’anglès per catalans, ja sigui per aprendre paraules noves, com false friends o acrònims en anglès.

miLLoringlish

Per descriure el bloc, aprofitaré com està definit allà:

QUINA ÉS LA IDEA?

La idea és corregir errors típics i miLLorar els recursos dels catalans a l’hora de parlar i escriure en anglès:
– a la feina
– als estudis
– als viatges
– a la navegació per internet
– al dia a dia…
Els apunts són curts, “nanolliçons” si em permeteu. No són classes magistrals ni rotllos patateros.
El lector es pot parar aquí o aprofundir pel seu compte.

QUÈ HI TROBARÀS A MILLORINGLIX?

Consells pràctics, trucs, expressions, frases fetes, curiositats i una mica d’indagació que et pot ajudar a miLLorar el teu anglès.

QUÈ NO HI TROBARÀS A MILLORINGLIX?

Fórmules màgiques per aprovar exàmens, per triomfar en reunions de negocis o per lligar amb guiris a les discoteques.

És molt amè de llegir ja que són apunts curts i concisos i pots aprendre coses noves sobre l’idioma. Jo m’hi he passat una bona estona repassant els articles dels últims mesos :)

Podeu seguir també el seu twitter.

Burrull.com

El màxim comentarista d’aquest bloc, l’erotips, ha decidit dedicar les seves energies a una cosa millor que omplir-me el mail d’spam a base de comentaris fets al post del Vegetal i ha creat un nou bloc. Ja no és el que havia fet abans amb el blogger sinó que ara n’ha fet un amb el seu propi domini i amb WordPress.

Descripció del bloc en qüestió:
Nom: Burrull.com
Adreça web: http://www.burrull.com/bloc
Descripció: Sóc un blocaire que té un bloc a la blocosfera.

Aquesta vegada ha començat fort i ja té 2 articles publicats. Aviam si aquesta vegada superes la barrera dels 10 articles Albert! ;)