Cançó de Nadal de Coldplay – Christmas Lights

Fa un parell de dies, Coldplay va publicar al seu canal de YouTube una cançó titulada Christmas Lights per celebrar el Nadal.

Us recomano que veieu el vídeo en alta definició i a pantalla completa. Guanya molt! :)

El videoclip ha estat dirigit per Mat Whitecross is va filmar a Londres el 25 de Novembre de 2010.

Coldplay en concert

Avui, després de 4 anys sense trepitjar terres catalanes (Correcció, va venir el 17 de Juny de 2008 a l’Espacio Movistar), Coldplay torna a actuar a Barcelona, concretament a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

viva-la-vida-tour

El concert comença a les 21:30 tot i que abans actuaran, segons Last.fm, dos grups més:
Continua la lectura de Coldplay en concert

Viva La Vida or Death And All His Friends

Des d’ara mateix, i durant una setmana, el nou single del 4t disc de Coldplay, ‘Violet Hill’, estarà disponible per descarregar de forma gratuïta des de la seva pàgina web.

Edito: Aquest post havia de sortir ahir, va haver-hi un error en la transcripció de la data :P Així i tot, sembla que encara no estigui disponible la cançó…

Més Coldplay

Aquest d’aquí som els afortunats que vam anar a veure el concert de Coldplay:El de l’esquerra de tot que va rosset i fa una cara rara és el Jordi. El noi del mig que sembla molt peke és el Marc i el noi gros i barbut de la dreta sóc jo. Aquestes dos belleses que ens acompanyen són la Cris (la pelroja i samarreta gris) i la Guida (la rossa amb el mocador al coll). Són maques, eh? ;-) Aquesta cara de felicitat és deguda a que la foto està feta al Palau Sant Jordi just acabar el concert i clar, encara estàvem emocionats després de l’espectacular verisó que van fer de Fix You.

Res més :)

Coldplay!

Ahir vaig anar al concert de Coldplay!!! Que guapo que va ser. Ens en vam enterar que podíem tenir entrades 24 hores abans del concert, i no ho vam dubtar ni un moment. El concert era al Palau Sant Jordi, i estava a rebentar.

Com a teloners van tocar Goldfrapp, que no estan malament, però no m’acaben de convèncer. És moooolt millor Coldplay.

Per allà també hi havia el Rijkard i tot el palau li va fer una ovació (de fet vàries). Durant una cançó (no recordo quina) el cantant va començar a dir 3-0, 3-0, 3-0, 3-0!!! i clar, tot el palau emocionadíssim.

Em va fallar el fet que el tiu s’esquivoqués dos vegades (una vegada va ser perquè tenia un pollo), però així i tot va ser genial. El tiu va anar a la zona del públic mentre cantava In my place i clar, tots els segurates al darrera no fos cas que li passés alguna cosa. El joc de llums el vaig trobar molt ben fet, sobretot un moment que es veia tot blau i el perfil del tiu cantant, va ser visualment molt atractiu.

En fi, que m’ho vaig passar molt bé, però avui tinc molta son…