Feia molt temps que no publicava un curt al bloc (bé, si, últimament ni tan sols escric per celebrar el 6è aniversari del bloc), però he vist aquest curt, que va compartir l’Albert al Google+ i m’ha fet gràcia.

Continua llegint →

3 minutes

Tens 3 minuts. Aquest curt, que dura exactament 3 minuts, ha estat gravat amb una Canon 7D. Podeu veure més detalls sobre el curt i la pre-producció a la web del director: Ross Ching.

Continua llegint →

El teu secret

M’ha agradat molt aquest curt de’n Jean-Sebastien Monzani, tant pel seu missatge com per la manera de mostrar-lo. És molt relaxant 🙂 Your secret from Jean-Sebastien Monzani on Vimeo.

Continua llegint →

Pixels

Aquesta invasió de Manhattan per part dels Pixes ha estat produida per One More Production i ha tingut més d’1 milió de visualitzacions durant el primer dia. Poso el vídeo després del salt 😉

Continua llegint →

Logorama, Oscar al millor curt d’animació

Logorama és un curt de 17 minuts ha guanyat l’Oscar al millor curt d’animació: Es tracta d’una història on absolutament tot el què apareix són logotips. Després del salt podeu veure el curt amb subtítols en Castellà, en dos trossos:

Continua llegint →
Grunt

Per acabar la setmana de curts, he seleccionat un curt que no vam poder veure perquè vam arribar tard a la projecció, però que està molt bé també. Es tracta de Grunt, del Mallorquí Jordi Coll. He de dir que volia seleccionar un parell de curts més ¡, però m’ha estat impossible trobar els videos per internet i per tant…

Continua llegint →

Impecable

Per avui he seleccionat el curt Impecable, que tracta d’un boxejador que s’enamora d’una noia i decideix canviar una mica d’aspecte. El video està en dos parts per culpa de les limitacions, però també val la pena veure’l.

Continua llegint →