L’objectiu de la campanya era comunicar l’alegria amb Durex i van pensar que la millor solució no era explicar-ho, sinó demostrar-ho mostrant una radiografia dels sentiments que es tenen quan s’utilitza un condó Durex.

Continua llegint →

Conillets de Durex

Continuem amb els anuncis televisats. Aquesta vegada, però, no serà un video amb Stop Motion, perquè el Pons vegi que també m’agraden altres tipus de videos. Es tracta d’un anunci de Durex, que feia temps que no en posava cap. Com la majoria d’anuncis d’aquesta marca, l’he trobat molt diverit 😛 Així i tot, continuo pensant que el millor anunci…

Continua llegint →

Durex XL

Fa dies que no publicava cap anunci de durex i aquest cap de setmana n’he buscat uns quants. Un dels que més m’ha agradat és un dels genials anuncis que fa sobre la seva línia Durex XL. Com tots els anuncis de durex, molt subtil i genial. Vist a Ads of the World.

Continua llegint →Publicitat de Durex

Ja sabeu que Durex fa anuncis molt bons. Sempre havia vist publicitat escrita i prou, mai un anunci de la tele, però resulta que són tant bons els escrits com els vídeos. Així i tot, prefereixo els anuncis d’Axe. Disfruteu-lo 🙂 Via Menéame.

Continua llegint →

Publicitat XXXL

No fa gaire us vaig parlar de l’anunci de durex pel dia del pare. Doncs ara n’he trobat un altre, també a openads, que anuncia els preservatius XXL. Segueix en la línia del anunci anterior, però una miqueta més gràfic. Podeu veure més exemples de la publicitat de durex i d’altres marques de preservatius.

Continua llegint →