Dreceres de teclat de Facebook

facebookIgual que amb twitter i amb gmail, Facebook també ha implementat unes quantes dreceres de teclat per tal de millorar la navegavilitat, tot i que crec que no se n’han sortit tant bé com els altres serveis.

Aquestes són les dreceres que hi ha disponibles ara mateix:

S’ha de tenir en compte que no a tots els navegadors i Sistemes Operatius funciona igual. Al Mac, és necessari utilitzar Ctrl + Alt i amb IE és necessari polsar intro després de cada drecera de teclat.

Vist a Lifehacker.

Twitter Tips: Publicar els estats de twitter a facebook de forma selectiva #fb

Logo de TwitterLa majoria de gent que tenim twitter, també tenim facebook. Això pot ser un petit problema si es volen mantenir les dos xarxes actualitzades ja que suposaria haver d’entrar a les dos xarxes socials per poder actualitzar l’estat.

L’aplicació de twitter per facebook permet publicar tot el que s’actualitza a twitter automàticament cap a facebook però això no sempre és pràctic ja que les converses i els temes de twitter no acostumen a tenir res a veure amb els de Facebook, però hi ha una solució!

Continua la lectura de Twitter Tips: Publicar els estats de twitter a facebook de forma selectiva #fb

Facebook tips: Mencionar a algú al actualitzar l’estat

logo-facebokFacebook fa un temps va incorporar la possibilitat de fer referència a una pàgina o a un amic quan s’actualitza l’estat.

Per fer-ho, és tant senzill com posar una @ abans d’escriure el nom i apareixerà un desplegable igual que el del cercador.

facebook-dropboxUn cop es publiqui l’estat, aquell usuari rebrà un avís i apareixerà el nom complet enllaçant cap al seu perfil, igual que a twitter ;-)