Fons d’escriptori de ChromeBook i Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

Avui he vist pel Google+ que Google ha fet públics 50 fons d’escriptori pels seus ChromeBooks i m’he posat a investigar la forma de descarregar-los. Al final he trobat un zip on hi ha tots els fons de pantalla amb bona qualitat, però com que no me’n fio de l’enllaç, ho he penjat a Box.com.

Així i tot, si voleu veure la galeria abans de descarregar-vos-els, ho podeu fer des del Google+.

Com que m’he posat nostàlgic, m’ha fet gràcia publicar-ho en el bloc enlloc de fer-ne un tweet, per tenir-ho més a mà en un possible futur.

Continua la lectura de Fons d’escriptori de ChromeBook i Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

Fons d’escriptori d’Ubuntu 10.04 Lucid

Podeu descarregar-vos tots els fons d’escriptori de la nova versió de l’Ubuntu, la 10.04 Lucid des de Launchpad. És un .zip que ocupa 5,3 MB i conté 20 fons d’escriptori, entre els que s’hi inclou el que acompanya aquesta entrada ;)

Ubuntu 10.04 Wallpaper

Enllaç: Fons d’escriptori d’Ubuntu 10.04

50 aniversari de l’Astèrix i l’Obèlix

Avui l’Astèrix i l’Obèlix fan 50 anys i per conmemorar-ho, es va publicar fa uns dies un nou còmic: L’Aniversari d’Astèrix & Obèlix. El Llibre d’Or.

asterix-obelix-50-anys

Aquest llibre és el volum 34 i s’ha publicat en 16 idiomes.

Com a curiositat, avui Google ha canviat el seu logo com a homenatge a l’Astèrix per aquest tant divertit: Continua la lectura de 50 aniversari de l’Astèrix i l’Obèlix

Tots els fons d’escriptori d’Snow Leopard

Ahir mitja blogosfera es va fer ressò de que en 3 dies es posarà a la venda el nou Sistema Operatiu d’Apple, el Mac OS X 10.6 Snow Leopard pel mòdic preu de 29€.

Ja que se n’ha parlat tant, he preferit comentar-ho de passada i parlar dels fons d’escriptori que portarà l’Snow Leopard. A través de Lifehacker he trobat una recopilació de tots els fons d’escriptori presents a l’Snow Leopard en alta resolució:

Snow-Leopard

Jo, de moment, m’he deixat el de Lleopard de les neus ;-)

Continua la lectura de Tots els fons d’escriptori d’Snow Leopard

Buscador de fons d’escriptori

Fa uns temps vaig fer una recopilació de fons d’escriptori, que he anat ampliant de mica en mica. Aquesta vegada he trobat una altra font d’on treure’ls però he pensat que era millor fer-ne un post a part: 4scrape és un buscador de fons d’escriptori molt curiós, però útil.

buscador fons d'escriptori

Totes les imatges que mostra provenen dels directoris de 4chan, però les ha classificat i etiquetat per trobar-les millor.

Té un cercador avançat que et permet cercar per ressolució, ressolució mínima, per una etiqueta en concret i permet filtrar si els fons d’escriptori són NSFW o no…

També té un botó per veure enllaços a l’atzar i per veure els més populars, alguns dels quals estan molt bé.

Recopilació de fons d’escriptori (wallpapers)

Últimament m’ha picat per canviar-me el fons d’escriptori i buscar-ne algun de bonic. Com que en trobo moltíssims que m’encanten, he decidit aprofitar la opció que em dóna el meu mac de canviar el fons cada un cert temps o cada vegada que s’inicia sessió.

A més, he aprofitat per deixar-los tots en una carpeta del dropbox, d’aquesta manera tinc els meus fons d’escriptori a tots els ordinadors on vaig :-P

Escriptori MacBook

Com que les fonts de tots aquests fons d’escriptori són molt disperes he decidit crear-ne una recopilació dels llocs des d’on me’ls descarrego. Així doncs, comencem amb la llista, que és possible que amb el temps es vagi ampliant a mesura que en trobi de nous. Espero que us sigui d’utilitat! :-)

Farré.cat: Bé, què millor que començar parlant dels fons d’escriptori fets per mi mateix! La veritat és que fa temps que no n’afegeixo de nous, però ja en tinc alguns en ment que poden quedar molt bé.

Pensadiferent.com: En aquest bloc no és que siguin creadors de fons d’escriptori, però cada setmana en reocomanen un de diferent i la veritat és que m’agraden molt :-)

No em toquis els picarols: Cada més, en Marc i en Carles ens presenten una de les seves fotos amb el calendari d’aquell més. Molt útil si t’agrada canviar de tant en tant el fons d’escriptori i tenir bones fotografies. I, de pas, tens el calendari del mes a mà ;-) Actualizació: La web ja no s’actualitzarà més, però de moment continua on-line.

Pixelgirl Presents: Aquest és un clàssic ja dels fons d’escriptori, no hi podia faltar :)

Bartelme Design: És un bloc d’un estudi de disseny i la veritat és que no molt sovint, però fa uns fons d’escriptori molt i molt bonics. Em quedo amb el Flow.

David Lanham: Aquest dissenyador també té uns quants fons d’escriptori molt divertits. Alguns d’ells estan també a la pàgina de Pixelgirl Presents. No se pas quin triar, però m’agrada bastant el Marshmallow Hunting.

Louie Mantia: Aquest noi de 20 anys fa uns dissenys que m’encanten. Tant els seus fons d’escriptori com els dissenys de icones que fa per Mac i per iPhone.

Pixelresort: No en tenen gaires, però m’agraden molt també. M’ha cridat l’atenció l’últim que han fet coincidint amb el Nadal.

Infinse Design: No els he pogut mirar tots encara, però l’Astral m’ha agradat molt.

Desktoptopia: En aquesta web, a més de trobar una gran quantitat de bons fons d’escriptori, també hi trobareu una aplicació tant per mac com per pc per poder canviar el fons d’escriptori cada un cert temps a partir d’internet. A més, els escriptoris es poden puntuar i, si n’hi ha algun que agrada especialment, es pot pausar la descàrrega de nous fons d’escriptori. Molt curiós i divertit :D

deviantArt: Una molt gran col·lecció de fons d’escriptori i de moltes altres coses, alguns d’ells boníssims!

Customize.org: Una web on triar i remenar entre més de 15.000 fons d’escriptori diferents. Segur que n’acabaràs trobant algun que t’agradi! ;-)

KcaudesiGn: A rel del tancament de No em toquis els picarols, que en parlo al principi de l’article, en Marc i en Carles han engegat un nou projecte de retoc fotogràfic, KcaudesiGn. Paral·lelament, han creat un bloc amb el mateix nom on van penjant una selecció de fons d’escriptori.

MacThemes2: Als forums de Mac Themes pots trobar una gran selecció de fons d’escriptori, alguns de bons i alguns de no tant. Els podreu trobar fàcilment buscant tots els fils que comencin per [Wall] o per [Wallpaper] ;-)