Geolocalitzant fotos amb Android

Ara que molts de vosaltres comenceu les vacances, segur que voltareu per mig món fent fotografies. Jo, com a mínim, ho faig (les fotografies, no lo de voltar per mig món). I el que intento és poder tenir una aproximació la més bona possible del lloc on vaig fer la foto.

La geolocalització de fotografies donen un gran valor afegit a aquestes, però a no ser que tingueu alguna càmera com la Panasonic TZ10 que té GPS incorporat, no és fàcil poder geolocalitzar les fotos.


41,389 GeoTagged Flickr Images - as of  17-8-05

Continua la lectura de Geolocalitzant fotos amb Android

Les millors fotos de la terra fetes per la NASA

La NASA va publicar fa uns dies les unes imatges de la terra que estan considerades les fotos més precises que s’han fet mai. La combinació de totes les fotografies que s’han utilitzat per generar-la té una ressolució de 21,600 pixels.

Us deixo amb totes les fotos i amb una animació:

NASA Blue Marble

Continua la lectura de Les millors fotos de la terra fetes per la NASA

Google compra a Picnik

Fa uns anys vaig parlar de Picnik, un editor d’imatges on-line absolutament impressionant, tant per la seva facilitat d’ús com per la seva integració amb tots els sitemes d’emmagatzematge de fotos que hi ha.

Doncs bé, avui Google ha anunciat que ha adquirit Picnik. Pel que diuen, de moment no canviarà res, però segons la gent de Picnik, això els hi permetrà arribar a més gent i a poder fer coses molt més grans, ja que la infraestructura que té Google és impressionant.

Picnik continuarà sent gratuït i seguirà tenint integració amb tots els serveis com ara Facebook, Flickr i Picasa.

Enllaç: Picnik | Google Blog | Picnik Blog

Poladroid, genera imatges amb format polaroid fàcilment

poladroidAhir estava buscant com generar imatges com si fossin fetes amb una Polaroid i em vaig topar amb Poladroid, una senzilla aplicació (per Windows i Mac) que transforma d’una forma molt divertida qualsevol imatge en una imatge amb aquest format.

El què és divertit d’aquesta aplicació no és només que et fa les fotografies en aquest format, sinó que ho fa d’una manera bastant realista, donan-te la opció de moure ràpidament la imatge per tal de revelar-la abans.

Continua la lectura de Poladroid, genera imatges amb format polaroid fàcilment