Google Tips: Recuperar la contrasenya mitjançant un SMS

Logo GoogleUtilitzar contrasenyes segures és molt important, sobretot amb contrasenyes que poden donar accés a informació “confidencial” com per exemple la del compte de Google.

La majoria de vegades, tot i utilitzar una contrasenya molt segura, la gent pot acabar accedint als comptes d’usuaris d’altres gràcies a la pregunta secreta, que moltes vegades no és tant secreta.

Per augmentar la seguretat del compte de Google, es pot posar un correu electrònic alternatiu, però si això no és prou segur, també es pot afegir un número de telèfon.

Continua la lectura de Google Tips: Recuperar la contrasenya mitjançant un SMS

Google Reader Tips: Enviar posts a WordPress i a Evernote

Google Reader LogoAl Tumblr del Jordi Rosell he trobat un tip per Google Reader molt interessant.

Es tracta de poder aprofitar una de les noves funcionalitats del Google Reader, la d’enviar els articles a altres llocs com ara Twitter o Tumblr.

Important! Per poder activar aquesta opció, el Google Reader ha d’estar configurat en anglès.

Continua la lectura de Google Reader Tips: Enviar posts a WordPress i a Evernote

Gmail Tips: Forçar la desconnexió

Logo GmailVull començar a fer una serie d’articles explicant petits trucs de les aplicacions que utilitzo que crec que poden ser útils i potser no són del tot coneguts.

Gmail ofereix la opció de forçar la desconnexió de tots els llocs on hi ha iniciada una sessió de gmail. Això és especialment útil si es creu que no s’ha tancat bé la sessió en un ordinador públic com per exemple els de la Universitat.

Continua la lectura de Gmail Tips: Forçar la desconnexió