Fa un temps, xkcd va publicar un còmic on el protagonista enganxava les peces d’escacs a un tauler per fer-se una foto a la muntanya russa mentre jugava als escacs. Aquesta és la tira còmica: A partir d’aquesta tira, la gent ha començat a fer-se fotos precisament com indica el còmic i a xkcd les han recopilat totes:

Continua llegint →

Garfield minus Garfield

Us heu preguntat mai com serien les tires còmiques del Garfield si el Garfield no hi aparegués? Doncs a Garfield minus Garfield s’ho han preguntat i aquest n’és el resultat:

Continua llegint →


Com desfer-se d’una bomba

La serie de Batman dels anys 60, aquella on totes les baralles anaven amb onomatopeies del tipus “Baaang!” i “Splaaash!”, tenia algunes escenes molt divertides.

Continua llegint →

Home Lija

Divertit anunci / reportatge sobre els “Homes Lija” i la relació que tenen amb les seves parelles

Continua llegint →

Collons!

Continuo postejant mails que m’arriben, aquesta vegada me l’ha enviat el meu pare: Un exemple de la riquesa del català, és el nombre d’accepcions d’una simple paraula, com por ésser la molt coneguda i freqüentment utilitzada que fa referència als atributs masculins: COLLONS. Si va acompanyada d’un numeral, té significats molt diferents. Així, UN significa car (val un colló); DOS…

Continua llegint →