Visitant el MoMA

El MoMA és el Museu d’Art Modern de Nova York. El preu de l’entrada val uns 20$ però els divendres a la tarda, a partir de les 4, l’entrada és gratuïta per tothom. És interessant anar-hi una mica abans perquè es fan cues una mica llargues per poder-hi entrar. El problema que té anar-hi divendres és que s’omple molt, i això fa que al cap d’una hora es comenci a fer difícil moure’s per les diferents sales del museu degut a la gran quantitat de gent que hi ha.

Si decidissium pagar per no trobar tanta gent, hi ha alguna oferta conjunta amb el Rockefeller Center per entrar als dos llocs per 30$. L’entrada del Rockefeller també val 20$, per tant surt una mica més econòmic.

Jo no m’esperava veure el què vaig veure al MoMA. No se per què, però pensava que veuria més “objectes” i menys quadres. Diga’m incult. De les coses que més em van cridar l’atenció va ser una performance de Roman Ondák.

MoMA - Mesurant l'Univers

En aquesta performance, anomenada Mesurant l’Univers, tots els visitants que volien es podien posar a ran de paret de la sala blanca on es feia la performance i en mesuràven la seva alçada, marcant-la a la paret amb el seu nom i la data. L’efecte final és bastant espectacular.

MoMA Store

Hi ha diverses MoMA Stores a Nova York. Nosaltres en vam visitar dos: La del SoHO i la de davant del museu. Recomano més visitar la del SoHO, que és més gran i té més varietat de productes. Allà està ple d’objectes de disseny, alguns assequibles i d’altres no tant, però molt curiosos de veure. Considerant que no soc un gran amant de l’art, em va agradar molt més la MoMA Store que no pas el MoMA en si.