Popurls

PopurlsDurant molt de temps, he tingut de pàgina d’inici el Google tant a casa com a la feina. A la feina continuo amb el Google, però la versió Catalana. A casa, però, ja fa un temps que vaig canviar la pàgina d’inici per una altra: popurls.

Es tracta d’una web que ajunta els llocs més destacats d’internet pel que es refereix a notícies i a comunitats d’usuaris com ara digg, del.icio.us, reddit, Flickr, YouTube i mostra, al minut, les entrades més rellevants de cada lloc. És una manera molt còmode de veure d’un cop d’ull el més destacat de la web en cada moment.

A més, últimament s’està estenent molt i no paren d’afegir-li noves funcionalitats per fer-lo més útil. Actualment hi ha versions de la web per mòbil, iPhone, PSP, Wii, PS3, Twitter, Pownce, Jaiku i Facebook.

Mobuzz TV: Dosis Diaria

MobuzzDes de fa uns dies, estic subscrit al videoblog de Mobuzz TV: Dosis Diaria. Es tracta d’un curt noticiari que parla de les novetats més destacades de la xarxa, sobretot de caire tecnològic o geek.

Cada dia es publica el noticiari d’uns 5 minuts aproximadament. La gràcia d’aquesta televisió online és que es pot veure i descarregar en gairebé qualsevol format que hi ha actualment al mercat: iPhone, Apple TV, iPod, PSP, YouTube, etc. De moment ja estan emetent en Castellà, Anglès i Francès.

Dosis Diaria

La veritat és que m’agrada molt com està presentat i em serveix com una petita distracció quan vaig cada dia amb tren cap a la feina i de pas m’entero de les últimes notícies d’internet. Us recomano que us hi subscrigueu, val la pena.

Absurd Diari. Notícies absurdes i curioses

A la frontera periodística on la realitat supera la ficció, comença L’Absurd Diari, la més gran col·lecció de notícies sorprenents i surrealistes d’arreu del món, actualitzada diàriament amb noves històries autèntiques.

Aquesta és la nota que et trobes només entrar a Absurd Diari on s’hi publiquen notícies de tota mena que s’han publicat a altres diaris des del 7 de Maig de 1998. Inicialment només es publicaven notícies del diari El Punt, però des de l’any 2002 també es publiquen notícies d’altres diaris catalans, espanyols i de l’estranger.

Una de les últimes notícies que s’hi van publicar té un titular molt sorprenent i que ajuda a entendre com és aquesta web: Hospitalitzat un home de Salamanca que es va tallar el penis per “no pecar més” i el va tirar al vàter.

S’hi pot trobar una versió en Català i una versió en Castellà. També hi ha un bloc on s’hi comenten les notícies d’actualitat.