Avui, 16 d’Abril, s’estrena Alícia al país de les Meravelles! I mentre no l’aneu a veure, podeu aprofitar per escoltar els dos CD’s amb la Banda Sonora: Almost Alice (Spotify) i Alice in Wonderland, de Danny Elfman (Spotify). Enllaços: FilmAffinity, IMDb, Wikipedia, Pàgina Oficial Disney.

Continua llegint →


Una escena d’Alícia al País de les Meravelles

El dia 16 d’Abril s’estrena als cines la pel·lícula d’Alícia al País de les Meravelles. Fins llavors, Disney Espanya publicarà cada setmana un vídeo al seu canal de YouTube amb algunes de les escenes de la pel·lícula. Aquesta és la primera publicada:

Continua llegint →

Guanyadors dels Oscars 2010

Aquesta matinada s’ha fet entrega dels Oscars en la seva 82a edició. Com que no tinc molt temps, us poso un llistat ràpid dels guanyadors de les categories principals

Continua llegint →

Fons d’escriptori de pel·lícules

Si vols posar-te fons d’escriptori de pel·lícules, et recomano que et li facis una ullada a Movie Range, on tenen una secció amb fons d’escriptori de bastantes pel·lícules amb moltes ressolucions diferents.

Continua llegint →

Malditos Bastardos

Avui s’estrena Malditos Bastardos, la pel·lícula de Quentin Tarantino i Brad Pitt. Quines ganes que tinc de veure-la! Més info: IMDb, Film Affinity, La Butaca.

Continua llegint →

Avatar

La setmana passada es va presentar el trailer internacional d’Avatar, la nova pel·lícula del James Cameron que s’estrenarà aquest Desembre. M’he quedat impressionat per la qualitat gràfica d’aquest ja que en molts pocs moments es nota que tota la pel·lícula està feta amb animació 3D. Us deixo amb el trailer, que recomano que el mireu en HD:

Continua llegint →

Les 15 millors pel·lícules del mil·lenni

IMDb ha publicat un llistat on es mostren les 15 pel·lícules més valorades pels usuaris que s’han filmat a partir de l’any 2000. Algunes de les pel·lícules del llistat no les he vist, però s’ha de reconèixer que les que si que he vist m’han agradat molt. Llisto a continuació les 5 millors segond IMDb. The Dark Knight (2008) The…

Continua llegint →

Avui s’estrena UP

Avui s’estrena als cines la última pel·lícula de Disney: UP, dirigida per Pete Docter, que va dirigir també Monstruos S.A. A veure si és tant bona com sembla al trailer! Més info: IMDb, La Butaca, Film Affinity, Pàgina Oficial, Twitter de UP.

Continua llegint →