Lifted

Lifted

Cada vegada que Pixar presenta una nova pel·lícula emet abans un curtmetratge. Ja ha presentat el que s’emetrà amb la pel·licula Ratatouille: Lifted.

Volia posar el vídeo, però l’han retirat abans de que tingués temps de penjar-lo, per tant em limitaré a posar alguna de les imatges que tenen a la web i fer-ne un petit resum.

El curt tracta sobre un examen d’abducció d’humans com si es tractés d’un examen de conducció. L’examinador es diu Mr. B i el jove alienígena examinat es diu Stu.

Mr. B Stu
Mr. B Stu

Podeu veure una sinopsis més detallada a la web de Pixar.

Lo que tu quieras oír

Llegint La Vanguardia he trobat aquest curt d’un director, Emilio Zapata, que va decidir penjar el seu treball al YouTube què pogués arribar a més gent. Després pràcticament un any (es va penjar el 26 de Març de 2006) aquest curt ja s’ha vist més de 2.500.000 vegades (2,602,149 en el moment d’escriure aquest post). Us poso la sinopsis que acompanya al video al Youtube.

Sofí­a llega a casa tras un largo día de trabajo. Charla con una amiga y prepara una cena para su novio. Pero algo sucede y se ve obligada a elegir entre la realidad, la ficción o algo que está a medio camino entre ambas cosas. Lo que tú Quieras Oír es una historia de amor sobre la relación entre la ficción y la realidad.


Billy Kane del cinema

be, algú havia de proposar-ho, i aprofito les portes obertes per fer-ho.

Per començar, degut a que ultimament els vegetals del forn no son el que eren, i que en les seves últimes edicions de vegetal no ha tingut res proposo un canvi de nom a aquestes mítiques sessions, s’accepten suggerencies.

I anant ja al tema “serio”, proposo un Billy Kane del cinema durant aquestes festes nadalenques ja que fa força temps que no ens veiem amb segons quins mofus – evidentment NO els dies que tothom esta amb dinars familiars i tifarades varies.

dia? lloc? pelicula?

per algo estan els comentaris, i així el burrull i la laura poden fer spam tranquils en un fil nou sobre el “”vegetal”” del cinema

PD: mireu-vos battlestar galactica d’una vegada ¬¬
PD2: espero que tan el Ramón com el Snatch, cerdos i diamantes no “s’escaquejin”

Trabajo Basura

La pel·lícula que vam mirar a l’últim vegetal, per si algú no ho recorda, va ser trabajo basura, una pel·lícula d’humor que parla d’informàtics, i com que casualment pràcticament tots els que estàvem allà sóm informàtics, vaig trobar la pel·lícula adequada a la situació.

Ara algun freak ha fet una reedició del trailer de la pel·lícula, però en format thriller. El resultat és realment bo. No sembla la mateixa pel·lícula tot i que totes les escenes i els diàlegs hi sortien.

Via Think Wasabi.

Si quieres puedes

Aquest curt demostra que en situacions límit es poden fer coses que normalment no es farien. En poc més de 3 minuts hi ha violència, humor i sexe. El Ramon em va demanar que fes créixer el tag de sexe, i s’ha d’intentar. A disfrutar del curt!

He decidit retirar el vídeo a causa de les males crítiques que ha rebut. Procuraré no caure al mateix error dos vegades… Demano perdó si algú s’ha sentit ofès.

De totes maneres, si voleu veure el vídeo, està penjat al YouTube.

Per compensar-ho, posaré un video dels anuncis d’apple traduits al castellà:

Vegetal del Cinema: La vuelta al cole

Després del desastre de l’últim vegetal, he pensat que en podríem fer un aquest dimecres 6 de setembre, tot just abans de començar les classes (pels desgraciats que encara hem d’anar a classes) o de començar a buscar feina (pels afortunats que hagin acabat la carrera).

Ja que la última vegada no vam poder veure Trabajo Basura, vaig proposar tornar-la a baixar i assegurar-me que aquest cop si que fos La Pel·lícula, no pas com la última vegada. Per tant me la vaig baixar dos vegades, un DVDRip i un VHSRip (a lo cutre) i ara puc afirmar que la tinc.

Per tant, aquest dimecres, Trabajo Basura a les 5 a casa meva! Porteu crispetes!

Sisplau, confirmeu l’assistència! :mrgreen_wp: