Save Acebes

Des del programa d’humor Polònia, s’ha engegat una iniciativa per salvar a Ángel Acebes de la remodelació interna del Partit Popular: SaveAcebes.org.

SaveAcebes

Des d’allà, animen a la gent a passar a l’acció per tal d’evitar la desaparició d’aquest personatge i per començar han fet la següent proposta:

Punts a seguir indiscutiblement si volem salvar ÁNGEL ACEBES:

  • Portar un clip d’oficina a la solapa de la vostra americana, jersei, etc.
  • A partir, d’ara i fins a nova ordre, canviar-vos de braç el rellotge.
  • Cada dimarts a les 8 del vespre, anar davant de l’ajuntament del vostre poble, reunir-se amb tot els que allí s’hagin citat (els reconeixereu pel clip d’oficina de les seves solapes), agafar-vos de les mans i dir amb veu alta: “ANGEL TE QUEREMOS!”(Gravar-ho i penjar-ho al Youtube)
  • Posar un ciri a Santa Úrsula

Realment, Polònia perdria un gran personatge si l’Acebes desaparegués de la Política Activa

Supercatalunyipastarrufimillonoso

Ahir a Polònia van emetre un dels millors gags musicals que han fet (el van emetre la setmana passada però el va veure poca gent). La veritat és que em va fer riure molt i per si de cas no l’haguessiu vist, us el poso.

PD: aquest post li dedico a la meva nena ;)

Be Àcid Bòric my friend

Al Polònia de la setmana passada, va sortir l’Angel Acebes imitant l’anunci de BMW amb el Bruce Lee. Be Àcid Bòric my friend! M’encanta les imitacions que fa el Bruno Oro de l’Acebes i del Mas. Són boníssimes.


Per cert, avui fan una versió especial del Polònia en directe, en motiu de les eleccions d’ahir.