Cas típic 1019: noi li agrada noia, noi canvia a l’horari d’hivern

Hola soc el Pons i NO em recordareu d’altres post sobre el canvi horari com aquest, aquest altre i qualsevol d’aquests molts altres. Dit això, ja us hauria d’haver quedat ben clar que no soc l’Oriol.

Ara que ja us he deixat un punt i apart per reflexionar, segurament us preguntareu què faig aquí. [que fas aquí?!] Doncs vist que el ritme de publicació d’aquest blog ha passat d’una freqüència acceptable a una freqüència paupèrrima el senyor Farré em va demanar si podia animar la cosa, jo com a bon amic seu vaig respondre-li sense pensar-m’ho dos vegades: No, ni de conya. De fet va ser un NO, d’aquells que toquen a fons, sabeu? Llavors l’Oriol va recorre a la maletí ple de bitllets. Tot seguit vaig dir-li que m’ho havia repensat i que per un amic es feia qualsevol cosa, i que ja podria anar guardant la pasta, de fet, vaig dir-li que com a prova de la meva bona fe ja li guardaria jo aquell pesat maletí.

Ja que hi soc m’agradaria compartir com ha estat aquest procés d’escriure en un altre blog. Per començar haig de dir que ha estat estrany, molt estrany. Fent una comparació seria com introduir-se al cos de John Malkovich, queda clar el símil, a tothom li ha passat alguna vegada, no…? Ni tan sols al de Megan Fox? Però no ens desviem del tema! Com afrontar aquest repte? Em podria haver emmotllat en el paper i haver-me decantat per un estil farreristic, però per això ja tenim la resta de posts d’aquest blog, així doncs he optat per un estil més ponsià. Ui casi havia aconseguit fer un post sense propaganda del meu blog! Ha sigut un link innocent, no passa res.

Però bé, aquesta entrada té un objectiu ben definit: L’horari d’hivern. Sí amics desprevinguts, aquest proper cap de setmana tornen a canviar l’hora, si pensaves que això ja va ser la setmana passada, ara deuràs començar a entendre la mala cara que et posava al jefe cada vegada que has arribat tard durant tota aquesta setmana…

El canvi horari es realitzarà oficialment durant la nit del 30 al 31, a les 03:00 del 31/10 es convertiran en les 02:00 del 31/10. L’origen d’aquest procés es remunta, com totes les coses realment importants, a l’antiga babilònia o va ser cosa dels fenicis o dels grecs que eren les tres cultures que inventaven les coses importants de la vida, l’univers i tota la resta. 42. Però no! La cosa és molt més moderna i té una raó de ser la qual la Viquipèdia us en farà cinc cèntims.

Apa ara que esteu informats ja estic satisfet d’haver fet una feina ben feta i m’acomiado amb un llistat de recomanacions per tal d’aprofitar aquesta hora extra:

 • Mirar un capítol de CSI, preferiblement Las Vegas
 • Començar a llegir qualsevol llibre d’en Terry Pratchett
 • Fer tres o quatre partides al Starcraft II
 • Compartir aquesta hora amb amics Voll Damm en mà
 • Mirar 3 capítols de Friends triats al atzar
 • Aprofitar per fer neteja d’amics innecessaris del Facebook.
 • Enviar una felicitació a Jim Davids i/o Bill Watterson per les seves obres.
 • I per què, no? Repassar els posts antics d’un blog interessant, com aquest no! com el meu!

Aquest és un post convidat escrit pel Pons per tal d’intentar trencar una mica la monotonia dels articles sobre el canvi horari. Podeu llegir tots els posts convidats d’aquest bloc seguin l’etiqueta “Portes Obertes

The Pirate Bay vol comprar Sealand

Pirate Bay The Pirate Bay s’autodetermina com el major tracker de BitTorrent a nivell mundial. Es va fundar a principis de 2004 a Suècia. Els 4 servidors que allotgen la web han arribat a rebre 2000 peticions per segon.
Per defensar les seves idees van crear un partit polític, el Partit Pirata, que va aconseguir 35.000 vots en unes eleccions. El partit va augmentar el seu nombre d’afiliats després d’una espectacular redada on es van detenir 3 persones i confiscar varis servidors el maig de 2006. La policia va alegar un incompliment de la Llei de Propietat Intelectual però al juny la web ja tornava a estar operativa.

Sealand

El Principat de Sealand és una micronació i estat autodeclarat que proclama com el seu territori una plataforma marina construida el 1942. Està situat al sud-est de la Gran Bretanya i té 550 m² habitats normalment per menys de 5 persones.
Sealand està ocupada per la familia Bates i el cap del govern és l’autonomenat Príncep regent Michael Bates. L’estat, no reconegut oficialment, té moneda pròpia, segells i seleccions de mini-golf i fútbol. A principis d’any ha estat posat a la venta.

Pirate BayThe Pirate Bay està planejant comprar el seu propi estat per evitar les lleis internacionals de copyright. Han obert una pàgina per recaptar fons i poder comprar la plataforma naval de Sealand. Tots els que aportin fons aconseguiran la ciutadania honoraria i comptes VIP per descarregar torrents. La plataforma ha estat posada a la venta per 977 M$ (750 M€) i a 16 de gener el portal ha recaptat 17.000 $. Ho aconseguiran?

Bandera de Sealand Pàgina oficial del Principat de Sealand
Pàgina de The Pirate Bay

Final de les portes obertes

S’acaben les festes i per tant tanco les portes del bloc fins a la propera vegada que en tingui ganes o algu dels que em llegiu vulgui escriure-hi alguna cosa. Aquesta vegada la participació ha estat més baixa, només hi ha hagut 2 posts:

Pels que torneu a la vida normal, sense festes ni turrons, que sigui lleu! Pels pringats que, com jo, ja fa dies que treballeu no serà tant dur, una setmana més. No gasteu gaire a les rebaixes! :D

Cas típic Ctrl+v, post té un bessó

“Voilá! A primera vista un humilde veterano de vodeville en el papel de victima y villano por vicisitudes del destino. Este visage, ya no más velo de vanidad, un vestigio de la vox-populi, ahora desfallecido. Sin embargo esta valerosa visión de una extinta vegación se siente revivida y ha hecho voto de vencer el vil veneno de estas víboras en avanzada, que velan por los violentos viciosos y por la violación de la voluntad. El unico veredicto es venganza, vendetta, como voto y no en vano, pues la valía y verecidad de esta, un dia vindicará al vigilante y al victorio. La verdad, esta vichisua de verborrea se esta volviendo muy verbosa, así que solo añadiré que es un verdadero placer conocerte, y que puedes llamarme V…”

A

B

Continuarem investigant!

Atentament i en veu baixa, Gary.

Billy Kane del cinema

be, algú havia de proposar-ho, i aprofito les portes obertes per fer-ho.

Per començar, degut a que ultimament els vegetals del forn no son el que eren, i que en les seves últimes edicions de vegetal no ha tingut res proposo un canvi de nom a aquestes mítiques sessions, s’accepten suggerencies.

I anant ja al tema “serio”, proposo un Billy Kane del cinema durant aquestes festes nadalenques ja que fa força temps que no ens veiem amb segons quins mofus – evidentment NO els dies que tothom esta amb dinars familiars i tifarades varies.

dia? lloc? pelicula?

per algo estan els comentaris, i així el burrull i la laura poden fer spam tranquils en un fil nou sobre el “”vegetal”” del cinema

PD: mireu-vos battlestar galactica d’una vegada ¬¬
PD2: espero que tan el Ramón com el Snatch, cerdos i diamantes no “s’escaquejin”

Portes obertes: Festes de Nadal 2006

Portes Obertes
Aprofitant que avui la majoria de la gent acaba les classes i que comencen les festes de Nadal, he pensat que és un bon moment per fer una nova Jornada de Portes Obertes perquè així tindreu més temps per poder pensar i escriure els vostres propis posts. La Jornada de Portes Obertes durarà totes les festes de Nadal, és a dir, fins el dia de Reis.

Les normes són les mateixes de sempre, però amb algunes modificacions:

 • Procurar no publicar el mateix dia que un altre: millor repartir els posts durant la setmana, així no es concentren tots el mateix dia
 • Publicar els posts amb el tag “Portes Obertes”
 • Publicar en Hores Puntes: A les 7, a les 8, a les 9, etc…
 • Intentar seguir la línia i la temàtica del bloc
 • Disfruteu escrivint! :D

Espero que passeu unes molt bones festes!

Battlestar Galactica

The Cylons were created by Man.
They were created to make life easier on the Twelve Colonies.
And the day came when the Cylons decided to kill their masters.
After a long and bloody struggle, and armistice was declared.
A remote space station was built where Cylons and humans could meet and mantain diplomatic relations.
Every year, the Colonians send and officer. The Cylons send no one.
No one has seen or heard from the Cylons in over forty years.

Així és com comença el remake de la mítica Battlestar Galactica.

Per fi m’he animat a començar-la, i realment és tan bona com m’havien assegurat: ciència ficció amb un gran argument i un bon desenvolupament; enganxa desde gairebé el primer moment.

Per si us animeu a veure-la, comença amb una pelicula que te dos parts. On trobarla (la pelicula i la serie)? a Animersion o al emule.

P.S.: fins i tot entren ganes de veure la serie original – de 1979 – per veure com era XD