Pregunta als lectors: Com voleu que sigui el proper disseny de Farré.cat?

Aquesta és una pregunta oberta a tots els que llegiu aquest bloc, ja que ens sou els màxims afectats. El disseny actual del bloc m’agrada però començo a cansar-me’n i crec que ha arribat el moment de renovar el bloc i modernitzar-lo una miqueta.

Blank Sheet of Paper

Com sempre, a mesura que passa el temps i el bloc creix, les necessitats canvien i el disseny actual ja no s’ajusta ni a les necessitats ni a les noves funcionalitats que aporta el WordPress.

Porto mesos donant-li voltes a com hauria de ser el nou disseny del bloc però no acabo de veure-ho clar. Així doncs, considerant que no tinc ni idea de dissenyar i que les coses quedaran com quedaran, m’agradaria saber què us agradaria que tingués el bloc.

Continua la lectura de Pregunta als lectors: Com voleu que sigui el proper disseny de Farré.cat?

Pregunta als lectors: Per què llegiu Farré.cat?

Aquest post és una mica diferent que els que acostumo a fer. Per motius que algun dia explicaré, però no avui, m’han preguntat què es pot trobar d’interessant a Farré.cat i això m’ha fet dubtar.

He vist que, últimament, el número de subscriptors del Fil RSS ha augmentat considerablement i m’agradaria saber què és el què agrada més del bloc.

D’aquesta manera també sabré més com enfocar el contingut que publico.

Així doncs, aquí deixo la pregunta:

Per què llegiu Farré.cat?

Què us interessa del bloc?

Hola?

Últimament veig que ningú comenta res del que publico i m’agradaria saber-ne els motius. No agrada el que poso? No és interessant? No em llegeix ningú? Tot i que m’agrada publicar coses al bloc, el que realment m’agrada és que la gent, encara que sigui de tant en tant, comenti alguna cosa, encara que siguin coses xorres com les que diu el fran xD

M’agradaria que algú em digués alguna cosa, què n’opina del bloc, que li agrada, què NO li agrada, etc. Vull creure’m que algú, encara que només sigui de tantn en tant, llegeix els meus posts i li agraden o li serveixen per alguna cosa, encara que només sigui per riure una miqueta.

Bé, aviam si algú es solidaritza i em diu què n’opina. Moltes gràcies :D