Segona Temporada de Prison Break

Prison BreakJa ha sortit el primer capítol de la segona temporada de Prison Break. Ara per ara continua tant emocionan com es va acabar. Quan vaig veure que havia sortit em va faltar temps per baixar-me’l i veure’l :P
No explicaré gaires coses per no fer gaires spoilers de què passa. Només diré que hi ha la incorporació d’un nou agent del FBI interpertat per William Fichtner, que és el que fa de sheriff a la sèrie Invasió que fan TV3.

Podeu trobar els e-links, els torrents i els subtítols d’aquest primer episodi a la web d’asia-team.

Final de la primera temporada de Prison Break

Ahir vaig veure el capítol 22 de Prison Break, que és l’últim de la primera temporada. La veritat és que m’ha deixat amb unes ganes de veure el proper capítol… Ara estaré un temps sense el Michael Scofield ni la resta de personatges de la serie, per tant hauré de mirar alguna altra serie. Quina em recomaneu?
Em faria gràcia veure House, però no he vist cap capítol i estaria bé baixar-los tots per P2P. Aviam si els trobo per algun lloc.

Ara em falta acabar de veure la 2na temporada de Lost, que ja s’està acabant també i crec que em deixaran amb unes ganes de veure el proper capítol…

Lost vs Prison Break

Avui he acabat de mirar la primera temporada de Prison Break. La veritat és que enganxa moltíssim i s’acaba d’una manera que… bé, diguem-ne que et quedes amb moltes ganes de saber com continuarà.

Ahir vaig mirar el capítol 14 de la segona temporada de Lost i si he de triar entre les dos series, em quedo amb Prison Break. És una sèrie que et manté molt més enganxat que no pas Lost i fa gràcia com va resolent els problemes en Michael i els seus companys per una banda i la Veronica per l’altra. En canvi, el Jack i la Kate tenen masses misteris oberts i cap de solucionat i això fa que cansi una miqueta també.

Fins el 20 de Març no començarà la nova temporada de Prison Break, per tant haurem d’esperar per saber com continua tot plegat.

Res més :)

Prison Break

Prison BreakJa fa uns dies que he començat a mirar una nova sèrie: Prison Break.

Bàsicament va d’un noi, Michael Scofield (el que surt al fons de la imatge), que atraca un banc perquè el posin a la mateixa presó on està el seu germà, Lincoln Burrows (el que esta ajupit al centre de la imatge), que serà executat en menys d’un mes per un delicte que ell no ha comès. A cada capítol es van descobrint coses noves sobre els personatges i sobre quina serà la forma que utilitzarà per escapar de la presó i així poder salvar al seu germà.

La sèrie enganxa des del primer capítol. Ara mateix he vist el capítol #5 de 13 que té la temporada. La segona temporada començarà el Març.

Res més :)