Rockefeller Center

Rockefeller CentreEl Rockefeller Center és un dels edificis més alts de Nova York i, juntament amb l’Empire State, són els dos edificis que permeten als turistes gaudir d’unes de les perspectives més boniques de Manhattan a un preu assequible.

Nosaltres vam decidir pujar al Rock enlloc de l’Empire per simple fet que des d’allà es poden fer fotos molt bones d’aquest últim.

Panoràmica de Manhattan

Pujar al Top of The Rock val 20$ per persona tot i que hi ha una oferta per pujar-hi dos cops en dos dies per poder-hi pujar de dia i de nit i val 30$. Si es vol, també es pot combinar l’entrada amb la del MoMA per 30$ per persona.

S’ha de tenir en compte que al Rockefeller hi ha 3 nivells per veure la persepectiva de Manhattan. Lo millor és pujar directament al tercer pis, que és el que no hi ha vidres protectors i és més fàcil fer-hi fotos. Així i tot, els vidres que hi ha als dos primers nivells tenen una separació suficient per poder-hi posar l’objectiu sense problemes.

Una altra avantatge de pujar a aquest edifici és que tens una visió privilegiada del Central Park, tot i que a vegades hi ha una mica de boira baixa…

Manhattan