Com fer que aparegui la teva foto als resultats de Google

Des de fa uns mesos, Google està començant a donar més pes als autors. No entraré en detalls sobre les avantatges a nivell de SEO, però si que m’agradaria explicar què s’ha de fer tal d’aconseguir que, quan es faci una cerca a Google, aparegui la vostra foto, tal i com podeu veure en la següent imatge, ja que els passos a seguir són una mica complexos.

Foto d'autor als resultats de cerca

Continua la lectura de Com fer que aparegui la teva foto als resultats de Google

WordPress Pràctic 14 – Optimització pels cercadors (SEO)

Aquest tutorial és una producció conjunta de Farré.cat i mossegalapoma.cat.

Abans de començar aquest post, vull remarcar que no em considero cap expert en posicionament web (SEO) i tot el que explico aquí es basa en el que he llegit per internet i en la meva pròpia experiència.

Actualment, podriem dir que un bloc, o una web en general, no existeix si no apareix als cercadors. Quan s’escriu en una web, Google o qualsevol altre cercador indexa tot el contingut d’aquesta en la seva base de dades, però no sempre ho fa igual. Depenent de molts aspectes que formen part del que es coneix com a SEO (Search Engine Optimization).

Amb les últimes versions del WordPress s’han implementat algunes millores SEO per tal d’afavorir el posicionament del bloc en els cercadors, però així i tot es poden fer unes quantes coses per per millorar encara més el posicionament amb uns petits canvis.

Continua la lectura de WordPress Pràctic 14 – Optimització pels cercadors (SEO)