M’agraden molt els anuncis que tenen connotacions sexuals, sobretot perquè moltes vegades són molt subtils. He trobat uns quants anuncis del museu del sexe (no és el de barcelona) que m’han fet gràcia. Alguns d’ells són molt subtils :):

Continua llegint →

Diferents tipus de sexe amb Durex

L’objectiu de la campanya era comunicar l’alegria amb Durex i van pensar que la millor solució no era explicar-ho, sinó demostrar-ho mostrant una radiografia dels sentiments que es tenen quan s’utilitza un condó Durex.

Continua llegint →

Conillets de Durex

Continuem amb els anuncis televisats. Aquesta vegada, però, no serà un video amb Stop Motion, perquè el Pons vegi que també m’agraden altres tipus de videos. Es tracta d’un anunci de Durex, que feia temps que no en posava cap. Com la majoria d’anuncis d’aquesta marca, l’he trobat molt diverit 😛 Així i tot, continuo pensant que el millor anunci…

Continua llegint →

Matemàtiques aplicades

Una mare és 21 anys més gran que el seu fill i d’aquí a 6 anys el nen serà 5 vegades més petit que ella. Pregunta: On està el pare? La solució la trobareu als comentaris 😉 Correu enviat per @KlarenSan.

Continua llegint →