Spider Porc

Crec que l’escena més famosa de la pel·lícula de Els Simpson va ser la que es veu el Homer fent caminar al porc pel sostre com si fos l’spiderman. Ara un usuari ha creat una versió internacional d’aquesta escena.

Han posat l’escena tal i com es va emetre a 5 països:

  • En Anglès: Spider pig
  • A Itàlia: Spider pork
  • França: Spider cochon
  • Espanya: Spider cerdo
  • Alemanya: Spiderschwein

Escoltat a Ràdioblog el 21 de setembre

Los Simpson: La película

Com ja vaig dir dilluns, avui s’estrena a tot el món la Pel·lícula dels Simpson. Estic convençut que tothom ha vist moltes vegades el trailer de la pel·lícula i ja sap de què tracten Els Simpson, per tant aquesta vegada no posaré ni sinopsis ni trailer.

Simpsons Banner

Aquesta vegada em limitaré a comentar un detall freak sobre la pel·lícula i el seu merchandising: a Amazon.com ja fa dies que han posat a la venda una edició limitada de la banda sonora. No seria un fet rellevant si no fos per la forma que té la caixa que el conté:

BSO Simpson

Podeu adquirir aquesta edició limitada per $20,99 a Amazon.com.

Més informació de la pel·lícula: IMDb, Film Affinity, La Butaca.

Simpsonitza’t!

Com suposo que ja sabreu, el 26 de Juliol s’estrena a tot el món la pel·lícula dels Simpsons. Doncs resulta que ara a la seva web han habilitat la opció de simpsonitzar-te, és a dir, fer-te el teu propi personatge estil simpson.

Tot i que és molt configurable, no he trobat la manera de posar-li barba a la caricatura i per tant m’he qua quedat un Oriol simpsonitzat sense barba.

Simpsonitza’t!

El sistema permet registrar-se i així d’aquesta manera es poden guardar els personatges fets. També permet decarregar-los i enviar-los per correu. Hi ha la opció de pujar una foto perquè de forma automàtica es simpsonitzi, però aquesta encara no l’he provat.