Alícia al país de les Meravelles

Avui, 16 d’Abril, s’estrena Alícia al país de les Meravelles!
Poster_Hatter

I mentre no l’aneu a veure, podeu aprofitar per escoltar els dos CD’s amb la Banda Sonora: Almost Alice (Spotify) i Alice in Wonderland, de Danny Elfman (Spotify).

Enllaços: FilmAffinity, IMDb, Wikipedia, Pàgina Oficial Disney.

Una escena d’Alícia al País de les Meravelles

El dia 16 d’Abril s’estrena als cines la pel·lícula d’Alícia al País de les Meravelles. Fins llavors, Disney Espanya publicarà cada setmana un vídeo al seu canal de YouTube amb algunes de les escenes de la pel·lícula.

Aquesta és la primera publicada:
Continua la lectura de Una escena d’Alícia al País de les Meravelles

L’Art de Tim Burton

The Art of Tim BurtonTim Burton ha presentat un llibre amb tot el seu treball artístic. El llibre en total conté unes 1000 il·lustracions i 430 pàgines de desplegables.

Fins aquí, el llibre té molt bona pinta. El problema arriba quan toca parlar de preus, ja que la seva edició estàndard val $70 i la versió de luxe val, atenció, $300! Això si, inclou una litografia signada, una funda de tela i està firmat pel mateix Tim Burton.

Us poso algunes imatges del llibre:

Continua la lectura de L’Art de Tim Burton

Primeres imatges d’Alícia al País de les Meravelles

Ja s’han publicat les primeres imatges d’Alícia al País de les Meravelles dirigida per Tim Burton i que s’estrenarà el 2010.

El Sombrerero Loco (es deia així?) està interpretat per en Johnny Depp:

Johnny Depp - Alícia al País de les Meravelles

Les imatges tenen molt bona pinta, tot i que es nota moltíssim que està dirigida pel Tim Burton. Podeu veure la resta d’imatges després del salt.
Continua la lectura de Primeres imatges d’Alícia al País de les Meravelles