Descarregar i organitzar-se les Series Americanes

Organitzar-se i descarregar-se les series a veureFa uns dies es van reprendre totes les series americanes. Després d’uns mesos de sequera, els quals he aprofitat per veure tota la serie de The Big Bang Theory, ara ens trobem que amb proutes feines sabem quines series seguir, ni on trobar-les, ni per quina temporada van.

Per solucionar-ho només hem d’organitzar-nos una mica i aquestes són dos propostes que us poden ajudar.
Continua la lectura de Descarregar i organitzar-se les Series Americanes

The Pirate Bay vol comprar Sealand

Pirate Bay The Pirate Bay s’autodetermina com el major tracker de BitTorrent a nivell mundial. Es va fundar a principis de 2004 a Suècia. Els 4 servidors que allotgen la web han arribat a rebre 2000 peticions per segon.
Per defensar les seves idees van crear un partit polític, el Partit Pirata, que va aconseguir 35.000 vots en unes eleccions. El partit va augmentar el seu nombre d’afiliats després d’una espectacular redada on es van detenir 3 persones i confiscar varis servidors el maig de 2006. La policia va alegar un incompliment de la Llei de Propietat Intelectual però al juny la web ja tornava a estar operativa.

Sealand

El Principat de Sealand és una micronació i estat autodeclarat que proclama com el seu territori una plataforma marina construida el 1942. Està situat al sud-est de la Gran Bretanya i té 550 m² habitats normalment per menys de 5 persones.
Sealand està ocupada per la familia Bates i el cap del govern és l’autonomenat Príncep regent Michael Bates. L’estat, no reconegut oficialment, té moneda pròpia, segells i seleccions de mini-golf i fútbol. A principis d’any ha estat posat a la venta.

Pirate BayThe Pirate Bay està planejant comprar el seu propi estat per evitar les lleis internacionals de copyright. Han obert una pàgina per recaptar fons i poder comprar la plataforma naval de Sealand. Tots els que aportin fons aconseguiran la ciutadania honoraria i comptes VIP per descarregar torrents. La plataforma ha estat posada a la venta per 977 M$ (750 M€) i a 16 de gener el portal ha recaptat 17.000 $. Ho aconseguiran?

Bandera de Sealand Pàgina oficial del Principat de Sealand
Pàgina de The Pirate Bay

Buscador de Torrents

Torrent Finder és un meta-buscador de torrents bastant complet. Quan busques algun torrent en aquesta pàgina, aquest automàticament es connecta a diverses pàgines de torrents (com ara mininova i newnova) i retorna els resultats de totes les pàgines a les que ha buscat.

És molt útil per trobar torrents de forma ràpida i sense gaires problemes. Per baixar programes amb torrent us recomano l’Azureus o que us llegiu el que vaig publicar sobre P2P.

P2P

Últimament estic utilitzant molts programes de xarxes P2P. N’he trobat alguns que realment estan molt bé, i n’he trobat d’altres que no valen la pena. El millor que hi ha, des del meu punt de vista, és l’eMule. Allà trobes de tot, música, jocs, programes, pel·lícules… Només té un problema, i és que es tarda bastant en tenir el que vols. Has de tenir l’ordinador engegat durant bastant estona seguida perquè allò realment vagi ràpid. Per Mac i GNU/Linux no existeix l’eMule, però hi ha l’aMule. És una còpia de l’eMule, funciona igual. Així i tot, a mi no m’acaba de convèncer, i he acabat per no utilitzar aquest programa en el Mac.Un altre programa de P2P molt bo és el Bittorrent i les seves variants. Jo utilitzo l’Azureus, que està molt bé. A diferència de l’eMule, el Bittorrent no té cercador, per descarregar els arxius abans has de tenir un arxiu .torrent que t’has de descarregar d’alguna pàgina web. Tot i aquesta dificultat, la velocitat d’aquesta xarxa és impressionant i es va realment molt ràpid a descarregar els arxius.

Tant l’eMule com l’Azureus necessiten que els hi obris els ports d’internet per obtenir un bon rendiment i aconseguir altes velocitats de descàrrega.

Un problema que em vaig trobar al fer servir aquests dos programes, és que per baixar arxius grans va molt bé, però si resulta que el què vols és una sola cançó, tardes molt a tenir-la baixada. La solució que fa servir molta gent és utilitzar el Kazaa, un programa P2P amb el que et pots descarregar les cançons de forma molt ràpida, però resulta que, a més de descarregar-te la cançó, acabes descarregant-te algun virus d’aquells que et deixen l’ordinador maco. Una vegada, fa molts anys, em vaig baixar un arxiu que resulta que era un virus. Resultat: vaig perdre totes les fotografies en jpg que tenia i vaig haver de reinstalar tot el sistema operatiu (llavors encara utilitzava windows de forma habitual). A partir d’aquell moment, em vaig negar a utilitzar el Kazaa.

Fa uns dies vaig trobar la solució a aquest problema: Limewire. És un programa P2P lliure molt semblant al Kazaa, però lliure de virus. Gent que ha fet servir el Kazaa i ha provat aquest m’ha dit que fins i tot va més ràpid el Limewire. Un altre avantatge que té és que no has d’obrir cap port perquè vagi ràpid, i realment hi va molt, de ràpid. Per posar un exemple, l’altre dia em vaig baixar el videoclip de Fix You que ocupa aproximadament unes 60 Mb i no em va tardar més de 15 minuts a baixar. Això, amb l’eMule, és impensable.

Resumint: Si us heu de baixar pel·lícules, CDs, jocs, etc. mireu primer de tot si hi són en .torrent i, si no les trobeu, utilitzeu l’eMule però si el què us voleu baixar és una sola cançó, sens dubte, utilitzeu el LimeWire. No us decepcionarà ;-)

Algunes webs de torrents que estan bé són és següents:
www.mininova.org
www.newnova.org
www.pctorrent.com ->hi ha molta cosa, però està PLE de banners porno!

Quins programes de xarxes P2P feu servir vosaltres? Sabeu més webs de torrents?

Res més :)