Social Media Day Barcelona

Social Media Day BarcelonaEl proper dimecres, 30 de Juny, es celebrarà a més de 200 ciutats de tot el món el Social Media Day. Barcelona és una de les ciutats que s’ha sumat al Mashable Social Media Day i hi està convidat qualsevol persona que li interessin les Xarxes Socials, ja sigui a nivell Personal o a nivell Professional.

Tant bon punt s’arribi allà, ens demanaran que ens segmentem en funció dels nostres interessos:

  • SEO / SEM
  • Analítica Web
  • Reputació Online
  • MarCom Online
  • Desenvolupadors
  • Bloggers

Continua la lectura de Social Media Day Barcelona

2a Trobada de Macaires Catalans

L’1 de Desembre de fa dos anys vam fer la primera trobada de Macaires (llavors deiem maqueros) a Barcelona. Fa uns dies, el Roger ens ho recordava i proposava fer-ne una segona.

2a Trobada Macaires  Catalans

Després d’uns quants tweets i comentaris, ens hem organitzat i aquest dissabte, 19 de Desembre, farem la 2a Trobada de Macaires Catalans al Viena del Carrer Pelai de Barcelona a les 5 de la tarda.

Continua la lectura de 2a Trobada de Macaires Catalans

GUAC & Beers

Aquest diumenge 21 de Setembre, aprofitant la tornada de les vacances, celebrarem a Granollers la 1ra GUAC & Beers. Hem pensat que la millor forma de tornar a engegar tota la MACinaria després de les vacances d’estiu és celebrant una reunió en un ambient agradable i distès i amb una cerveseta a la mà, que es pensa millor ;-)

Ho farem al Bar-Lounge Smooth de Granollers (Carrer de Jaume Balmes, 15). No patiu si no sabeu on és, ens trobarem una mica abans a la Porxada. L’hora de trobada serà a les 6 de la tarda, i quedarem 15 minuts abans a la Plaça de la Porxada per tal d’anar tots plegats fins al bar.

No cal ser soci per venir, però estaria bé que deixéssiu algun comentari en aquest post si teniu intenció d’assitir-hi per tal de saber més o menys quanta gent serem.

1ª Trobada catalana de Maqueros

Des de ja fa uns mesos, una de les meves pàgines de referència diària és el bloc en Català Mossegalapoma.cat. Des d’aquest bloc, juntament amb el Bloc d’Apple en Català s’ha organitzat la 1ª Trobada catalana de Maqueros.

KDD

La trobada serà el proper dia 1 de Desembre a les 16:00h a l’Apple Shop de l’FNAC. Si algú s’anima i m’hi vol acompanyar, podeu apuntar-vos-hi al Fòrum d’Apple en Català.

No acostumo a apuntar-me a aquest tipus de coses però aquesta em fa una especial gràcia i si res no m’ho impedeix hi aniré per poder fer una birreta amb gent que no em miri malament que parli sobre Apple i Mac :P