Dreceres de teclat de twitter

Twitter LogoFa uns mesos twitter va renovar la seva interfície d’una forma bastant dràstica, incorporant moltes novetats però mantenint la simplicitat del seu time line.

Però les novetats no només són a nivell visual, sinó que hi ha moltes novetats a nivell funcional.

Una que ha passat força desaparcebuda són les dreceres de teclat de twitter, que et permeten fer qualsevol cosa, des de navegar pel time line, fins a crear un nou missatge directe o afegir un tweet als preferits.

Per veure el llistat sencer de dreceres, només s’ha d’apretar l’interrogant i apareixerà una finestra com aquesta:

Twitter keyboard shortcutsCada cop els utilitzo més tot i que és una llàstima que no es puguin modificar per utilitzar les mateixes dreceres de teclat de gmail.

Twitter Tips: Publicar els estats de twitter a facebook de forma selectiva #fb

Logo de TwitterLa majoria de gent que tenim twitter, també tenim facebook. Això pot ser un petit problema si es volen mantenir les dos xarxes actualitzades ja que suposaria haver d’entrar a les dos xarxes socials per poder actualitzar l’estat.

L’aplicació de twitter per facebook permet publicar tot el que s’actualitza a twitter automàticament cap a facebook però això no sempre és pràctic ja que les converses i els temes de twitter no acostumen a tenir res a veure amb els de Facebook, però hi ha una solució!

Continua la lectura de Twitter Tips: Publicar els estats de twitter a facebook de forma selectiva #fb