Com planificar un viatge amb eines online

Fa uns anys vaig publicar un article on enllaçava algunes webs per poder treure idees per saber on anar de vacances. El fet és que aquesta pàgina va tenir el seu èxit, però des de 2008 ha plogut molt, i m’ha vingut de gust publicar una versió més actualitzada de quines eines o webs es poden utilizar per planificar un viatge.

Planificar un viatge

No crec que descobreixi res de nou, però m’anirà bé per tenir-ho tot junt per futures referències.

Continua la lectura de Com planificar un viatge amb eines online

Visitant Nova York

Nova York és una ciutat de la costa est dels Estats Units. Amb una població de 8.143 milions de persones, és la ciutat més poblada dels estats units. La ciutat està dividida en 5 districtes: Brooklyn, el Bronx, Manhattan, Queens i Staten Island.

Panoràmica de Manhattan

En un principi, Nova York era només Manhattan, però el gran creixement de la ciutat va fer que aquests 5 districtes s’acabessin ajuntant per formar l’actual Ciutat de Nova York.

És per aquest motiu que quan la gent diu (diem) que va a Nova York, la gran majoria es refereix només a l’illa de Manhattan, on la població és d’aproximadament 1,5 milions de persones.

Continua la lectura de Visitant Nova York

De vacances a Nova York

Podeu trobar més informació sobre el Viatge a Nova York mirant l’etiqueta Nova York.

Demà començo les vacances d’estiu i com que no estaré per terres catalanes durant uns dies, aparco el ritme frenètic d’actualitzacions fins a nou avís.

Aquest dimarts, 14 de Juliol, embarco juntament amb la Laura en un Boeing 767 que ens ha de dur a l’illa de Manhattan on hi serem una setmana aproximadament.

Liberty Statue

No crec que descansem gaire estant de vacances per Nova York ja que hi ha una quantitat impressionant de coses per veure i fotografiar i n’estic segur que valdrà molt la pena.

Així i tot, què em recomaneu que visiti?

Continua la lectura de De vacances a Nova York

Recopilació de webs per buscar on anar de vacances

Recopilació de webs per buscar on anar de vacancesAra que s’acosta el dia d’anar de vacances, he pensat que estaria bé fer una recopilació de webs per buscar viatges o llocs on anar de vacances.

Buscador de viatges (vol + hotel)

Buscadors de vols

Buscador d’hotels

Informació sobre les destinacions

I vosaltres? Quines webs hi afegirieu en aquest llistat per anar de vacances?

Setmana Santa 2009

Ara que comença l’any i tornem a la vida laboral, és quan tots ens posem a mirar quan caurà el proper dia festiu, i més en concret quan cau Setmana Santa.

Doncs bé, el proper dia de vacances d’aquest any és per Setmana Santa i cau el 10 d’Abril, el dia en que el meu germà farà 20 anys ;)

És possible que més endavant faci algun post, però si no saps on anar aquesta setmana santa, pots mirar el post que vaig fer aquest estiu per planificar les vacances.

Reobrint lentament el bloc

Ahir a la tarda vaig tornar a Sabadell després d’una setmana de desconnexió gairebé del 100% a Llanars (al costat de Camprodon) amb una petit vici intermig al Teeworlds (en faré un post d’aquí poc).

Laura & Oriol

Hem passajat per Llanars, Camprodon, Olot, Ripoll, Vallter 2000, Beget, Setcases i molts altres pobles de les rodalies.

Mica en mica aniré engegant de nou els motors del bloc i aniré pujant al meu Flickr algunes de les més de 450 fotos que he fet, però encara em queda una setmana de vacances i l’aprofitaré per anar a la Festa Major de Granollers.

Tancat per vacances

Avui començo les vacances, que duraran fins a finals d’agost. Fins llavors estaré incomunicat i no actualitzaré el bloc, per tant durant el què queda del mes d’agost el bloc restarà tancat.

T'agrada conduir?

Si així i tot, voleu continuar llegint coses del bloc, teniu més de 700 posts per rellegir. Podeu navegar pels arxius o si sou més atrevits saltar a algun post a l’atzar!

Espero que passeu unes bones vacances i si encara no sabeu on anar de vacances, sempre podeu repassar aquest post que vaig fer fa uns dies ;-)