Billy Kane del cinema

be, algú havia de proposar-ho, i aprofito les portes obertes per fer-ho.

Per començar, degut a que ultimament els vegetals del forn no son el que eren, i que en les seves últimes edicions de vegetal no ha tingut res proposo un canvi de nom a aquestes mítiques sessions, s’accepten suggerencies.

I anant ja al tema “serio”, proposo un Billy Kane del cinema durant aquestes festes nadalenques ja que fa força temps que no ens veiem amb segons quins mofus – evidentment NO els dies que tothom esta amb dinars familiars i tifarades varies.

dia? lloc? pelicula?

per algo estan els comentaris, i així el burrull i la laura poden fer spam tranquils en un fil nou sobre el “”vegetal”” del cinema

PD: mireu-vos battlestar galactica d’una vegada ¬¬
PD2: espero que tan el Ramón com el Snatch, cerdos i diamantes no “s’escaquejin”

Crònica de la velada

Per petició del Fran, faré una crònica de la velada, i lo desastrosa que va resultar. Com ja sabeu, vaig proposar de veure la pel·lícula Trabajo Basura. La cosa va anar així:

A les 5:05 va arribar la Laura. Quan va veure el Lux li va entrar mono de gossets i va decidir tornar a casa seva a buscar el Black perquè així poguéssin jugar juntets els dos germans. A les 5:25 aproximadament van arribar el Fran, el Ramon, el Nacho i el Pau. Provistos amb un paquet de donus, crispetes i coca-cola i disposats a veure la pel·lícula mencionada. Mentre esperàvem que la Laura tornés amb el Black, ens vam dedicar a mirar un fragment d’una pel·lícula que ha fet furor aquests dies entre els estudiants de la EUI.

Un cop va arribar la Laura, vam decidir començar a mirar la pel·lícula, però resulta que llavors, la Laura va preferir un parell de gossos que no pas 4 homes, i se’n va anar al pati a jugar amb els quissos.

Un cop vam posar el Play, vam començar a veure moltes noies com a protagonistes de la pel·lícula, la qual cosa ens va estranyar bastant. No vam tardar gaire en descobrir que l’havia cagat i m’havia baixa i gravat una pel·lícula porno. Però la cosa no s’acaba aquí. Ja que no podíem mirar aquesta, vam anar al meu ordinador aviam si en trobavem alguna que al Fran li agradés lo suficient. La vam trobar: Eternal Sunshine of the Spotless Mind, del Jim Carrey.

Tornem-hi. Gravem la pel·lícula en un CD, posem-la al reproductor de DVD i li donem al play. Comença la pel·lícula i tot sembla correcte fins que comencen a parlar… estava en anglès!!!

Al final, i ja desesperats, vam decidir mirar American Pie 4: Band Camp que ja la tenia gravada. La pel·lícula és tonta com les seves predecessores, però ara està protagonitzada pel germà del Steve Stifler.

Si és que quan no teniem a l’Albert i al Juli entre nosaltres, les coses no van igual, eh! Bé, ara les dos pel·lícules “trampa” ja les he borrat i m’he posat a baixar les bones :P

Per tant, quan volgueu les podem mirar :D

Vegetal (?) del Cinema

Per petició de l’Albert, creo aquest nou post perquè els membres que formem el Vegetal del Cinema poguem discutir amb tranquilitat i més còmodament dia i hora per poder celebrar la nova edició (no se per quina anem ja :P) del Vegetal del Cinema que aquest any potser passar a dir-se Crispetes del Cinema pel simple fet de que menjarem crispetes i Coca-Cola enlloc dels Vegetals de la Mari xD

Bé, la meva proposta és fer el Vegetal (fins que no es confirmi el canvi de nom, jo li continuo dient Vegetal) el dimarts dia 18 de Juny (demà).

La pel·lícula que proposo és: Trabajo Basura.

Quin dia us va millor? Us sembla bé aquesta pel·lícula?

PD: Qualsevol persona, encara que no formi part en aquesta celebració, pot proposar pel·lícules. Totes les propostes són considerades com a pel·lícules candidates per veure ;)

Actualització 18/07: Al final, el Vegetal es celebrarà avui a les 5 de la tarda a casa meva. Pel·lícula escollida: La que vaig proposar. Assistens, encara per confirmar:

  • Oriol
  • Fran
  • Ramon
  • Juli
  • Nacho
  • Pau

Com que l’Albert no pot venir proposo fer-ne un altre el proper Dilluns 24 de Juliol a la mateixa Bat-hora i a la mateixa Bat-cova. Pel·lícula proposada: El Ladrón de Orquídeas.

Més vegetal

Això ja comença a cansar i sembla que mai aconseguirem fer el vegetal del cinema. Ja fa un més que vam acabar els exàmens i encara no ho hem aconseguit. Amb una miqueta de sort quan acabem la carrera potser ho podrem fer mentres tots esteu buscant feina…

Tal i com m’ha demanat el Burrull, faig un nou post per recordar que el Vegetal Del Cinema encara no s’ha fet i s’ha de fer. Per tant ja podeu començar a proposar dies i pel·lícules una altra vegada. No cal que us recordi les restriccions perquè diria que tots les sabeu de sobres ;-)

Què us sembla veure pi? Amb el que estem tardant a posar-nos tots d’acord ja la tindré baixada i apunt per ser vista xD
Aviam si podem superar el record de 36 comentaris del primer post del vegetal :D

Res més :)

Divendres 10 de Març: Vegetal del Cinema

Després de moltes discussions (36 comentaris al post anterior, Record!) s’ha decidit per majoria que el vegetal del cinema es farà aquest divendres 10 de Març a les 4:30 de la tarda. Ramon, em sap greu, però és el dia que va millor a tothom (menys a tu :( )

Un cop decidit el dia, ara falta escollir quina pel·lícula veure perquè clar, un Vegetal del Cinema sense pel·lícula no és un Vegetal del cinema. Per tant, ja podeu començar a proposar pel·lícules ;-)

Recordo les restriccions que hi havia: No pot ser Espanyola, no pot estar subtitulada i a ser possible, que no sigui de por (després a les nits no dormo x’D)

Res més :)

Vegetal del cinema

Els membres del Full Equip (els pringats que estudiem a la EUIS) volem fer una sessió de cinema el proper divendres dia 3 de Març a casa meva menjant vegetals, un entrepà de brioix que venen al forner de davant de la facultat.

El problema que tenim és que no sabem quina pel·lícula triar ja que per una banda hi ha algú que no vol veure res que tingui alguna relació amb cinema oriental (encara que només sigui un turista japonès a la Sagrada Família) i per l’altra banda tampoc pot ser cap pel·lícula subtitulada ni molt menys Espanyola.

Quines recomanacions teniu?

La meva proposta seria La Naranja Mecánica. El fet de sortir ahir a Blas i veure a totes les cambreres i el cambrers disfressat com els personatges d’aqueste pel·lícula em van fer venir ganes de veure-la. Estic obert a qualsevol proposta!

P.D.: Dedico aquest post al Nacho i a la seva fabulosa disfressa, ideal per anar de camuflatge! Tiu, en serio, deixa’t les curres que portaves ahir :D

Res més :)