Subhastes invertides

Segurament tots coneixeu l’eBay, el megaportal de subhastes on-line. I, segurament, tots en coneixeu el funcionament: Algú posa una cosa a la venta, la gent diu quant està disposat a pagar i, el millor postor, s’ho emporta.

Fins aquí el funcionament normal d’una subhasta. Però sembla ser que hi ha gent que ha decidit fer un sistema una mica diferent i ha invertit la subhasta, és a dir, guanya la persona que menys diners ha ofert. Això si, amb un petit detall, no hi pot haver cap altra persona que hagi ofert el mateix import. Amb el següent dibuix segurament ho entendreu millor.

come_funz_big

Aquesta web on han fet aquest sistema tant curiós és SubastaClick. Però no tot és tant bonic: per poder apostar, abans s’ha de pagar. Quan et registres et dónen 200 punts (100 punts = 1€) i per tenir-ne més, s’han de comprar. Les subhastes poden ser de 100, 150 o 200 punts. Això si, si tens sort i t’ho emportes, pot ser que et puguis comprar un MacBook Pro de 15″ per 10,09€ , una Nintendo DS Lite per 0,39€ o una Wii per 0,62€. No està malament, no? ;-)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *