Utilitats de l’Evernote

EvernoteJa fa un temps us vaig parlar d’Evernote, una genial aplicació per gestionar notes que a més es sincronitzen entre ordinadors.

Val a dir que fins fa poc, només l’utilitzava per guardar els números de serie de totes les aplicacions que tinc al meu mac, ja que eren molt fàcils de trobar gràcies a la seva integració amb l’Spotlight.

Però des de fa uns dies estic començant a augmentar-ne el seu ús gràcies al magnífic bloc Think Wasabi. Allà, en Berto Pena, ha començat a fer una guia sobre l’Evernote molt interessant sobre tots els usos que se li pot donar per millorar la teva productivitat i per organitzar-te millor.

El què fa realment interessant a aquesta aplicació no és només la seva forma d’emmagatzemar les notes, que és molt bona, sinó la integració que té amb tot el Sistema Operatiu i els navegadors. Hi ha una extensió tant per Firefox com per Safari, tot i que si no s’utilitza cap d’aquestes dos, sempre es pot utilitzar el Web Clipper. A més, s’integra perfectament amb el Thunderbird o amb l’Outlook per tant també facilita molt el poder guardar els correus.

Jo ara mateix l’utilitzo, sobretot, per guardar tutorials o trossos de codi que sé que em poden ser d’utilitat en un futur per la feina i així els tinc accessibles des d’una forma més ràpida i còmode que des del delicious i, a més, m’asseguro de tenir-los sempre disponibles, independentment de si encara existeix o no la web o de si tinc connexió a internet.

Per últim, també volia recomanar el bloc Ron’s Evernote Tips, un bloc fet amb Tumblr on es van publicant diferents Tips sobre l’Evernote.

L’Evernote és una de les aplicacions/serveis que considero imprescindibles en qualsevol ordinador, juntament amb el Dropbox i Spotify. Podeu veure la llista de les meves aplicacions preferides a la barra lateral del bloc, a l’apartat Serveis 2.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *